Imate vprašanje za nas?

Kontakt

Z vami že od leta 2001

Naše podjetje ACTAL d.o.o. deluje že od leta 2001 na področju digitalnih fotoavtomatov ter drugih avtomatov za zabavo. Poslovati smo začeli z mehanskimi fotokabinami, nato pa smo leta 2007 prevzeli tehnologijo digitalnega tiska. Vse od uvedbe digitalizacije budno spremljamo razvoj novih tehnologij tiska, ter jih uvajamo v svoje poslovanje. Naši fotoavtomati so ekološki, modernega dizajna ter nudijo vrhunsko kvaliteto fotografij, ki ustreza tudi standardom za izdelavo fotografij za dokumente.

Fotoavtomate postavljamo po lokacijah, na katerih je velik pretok ljudi, npr. na železniških postajah, kino centrih, bowling centrih, nakupovalnih centrih, letališčih, toplicah, termah, diskotekah in celo na najbolj obiskanih ulicah. Po vsej Sloveniji imamo postavljenih preko 30 fotoavtomatov. Vsi avtomati so unikatnega dizajna tako, da se prilegajo okolju v katerem se nahajajo.

Leta 2014 smo se pričeli ukvarjati tudi s trženjem selfie-boxa (tj.naprava za delanje »selfijev« z možnostjo deljenja “selfijev” na družabnih omrežij kot je naprimer facebook in z možnostjo takojšnje izdelave fotografij.). Selfie-box je podoben avtomat kot fotoavtomat, saj ponuja možnost izdelave fotografij za zabavo kot tudi za dokumente. V primerjavi s fotoavtomatom je transport selfie-boxa enostavnejši (majhno ter lahko ohišje), selfie-box pa tudi izdeluje fotografije v digitalni obliki (Facebook, Twitter, Linkedin, itd.) ter ponuja možnost poljubnega ozadja fotografij. Do danes smo selfie-box uporabili že na več kot 100 zasebnih in poslovnih dogodkih (poroke, rojstnodnevne zabave, obletnice, poslovne konference, novoletne zabave za podjetja, promocije, gasilske veselice, teki, koncerti, študentski žuri) in prav na vsakemu dogodku je selfie-box popestril dogajanje.

Naše poslanstvo

Poslanstvo našega podjetja je, da svojim strankam nudimo kvalitetne ter cenovno zelo ugodne storitve. Naš cilj je zadovoljstvo vsake stranke! Izvajamo reden servis ter vzdrževanje, poleg tega pa smo ves čas dosegljivi na telefon ali na e-mail. Resnično se trudimo, da so naši kupci zadovoljni s storitvami.

V podjetju imamo vizijo nudenja kvalitetnih storitev, širitev svojih lokacij ter nudenja fotografske storitve čim bližje potencialnemu kupcu. Do leta 2025 si želimo postaviti 60 fotoavtomatov 20 selfie-boxov in preko 100 drugih zabavnih otroških avtomatov po vsej Sloveniji. Poleg tega si želimo povečati svojo razpoznavnost na področju najema fotoavtomatov ter selfie-boxov za dogodke kot so poslovne promocije, rojstnodnevne zabave, poslovne zabave ter poroke.